Ring på (+45) 28 30 60 00

Om huset

Kildebjerg Ry Erhvervshus er et levende og kreativt hus for mindre virksomheder, som skaber innovation og vækst.

Inspirerende omgivelser

Visionen er også at skabe en fleksibel bygning med plads til mange spændende arbejdspladser. Der er mange fordele ved, at virksomhederne deles om faciliteter i kopirum, mødelokaler og kantine. Sådan er det muligt også for mindre virksomheder at få adgang til funktioner, som ellers ville være økonomisk tunge. Med disse “stordriftsfordele” sparer din virksomhed omkostninger.

Indretningen præges af åbenhed og fleksibilitet

Huset er indrettet, så det er smukt, inspirerende og ekstremt fleksibelt med plads og muligheder for forskellige virksomheder.

Innovativt arbejdsmiljø

Huset sætter rammerne: Et åbent og inspirerende arbejdsklima. Lys og luft. Og fornemmelsen af højt til loftet i et røgfrit miljø. Virksomhederne fylder rammerne ud. Kildebjerg Ry Erhvervshus er meget mere end en bygning med gode erhvervslokaler. Alle med arbejdsplads i Kildebjerg Ry Erhvervshus har også resten af husets medarbejdere som potentielle sparringspartnere. På nabokontoret finder du måske it-rådgiveren, arkitekten eller den rådgivende ingeniør, som kan se dit produkt og dit projekt fra en anden vinkel, end du er vant til.

I huset møder du måske den fotograf, kommunikationsrådgiver eller designer, der kan hjælpe dig med at få dine budskaber ud i verden. Ved et af husets fyraftensarrangementer bliver du måske inspireret til at indgå i helt nye relationer. Eller taler med nogen, der kender nogen..

Det stærke netværk

Virksomheder, der bruger netværk til udvikling, vil få nye kontakter her. Muligheder for at gå spændende, nye veje. Kildebjerg Ry Erhvervshus er meget mere end de m2, der står i lejekontrakten. Det er også et hus, der ligger placeret i et område med et stærkt og aktivt erhvervsliv.

Tæt på kan man finde alle typer af virksomheder og mulige samarbejdspartnere. Det tager kun 1/2 time i bil at nå til Jyllands hovedstad, Århus. Og en time i bil til Jyllands Internationale lufthavn i Billund.

Huset er skabt til virksomheder i en globaliseret verden.

Bestil en fremvisning hos Kildebjerg Ry Erhvervshus